23 April 2014

κλειστή ομάδα μελέτης και πρακτικής Μάιος Ιούνιος 2014!

Από τον Μάιο: ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 0-6 ΕΤΩΝ (Τα μωράκια μέχρι 6 μηνών μπορείτε να τα έχετε μαζί!)


Μετά από πρόταση μητέρας που συμμετέχει στα μοντεσσοριανά εργαστήρια της Ντίνας Νομικού, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μια ομάδα μελέτης, πρακτικής, και ανοικτής συζήτησης μεταξύ των γονιών.
Οι συναντήσεις μας θα είναι δίωρες και θα τις συντονίζει η Ντίνα Νομικού (ως μοντεσσοριανή εκπαιδευτικός και μητέρα).
Μέσα σε αυτό το δίωρο θα μελετάμε μικρά αποσπάσματα από μοντεσσοριανή, αλλά όχι μόνο, βιβλιογραφία, κείμενα που μπορεί να μας εμπνέουν και να μας στηρίζουν στο ρόλο μας ως γονείς, θα πειραματιζόμαστε με δραστηριότητες που θα φέρνει η Ντίνα, ώστε να δούμε στην πράξη πώς να τις χρησιμοποιούμε με τα παιδιά μας, και κυρίως θα συζητάμε πρακτικά θέματα που μας απασχολούν, προκειμένου να δούμε πώς μπορούν να ξεπεραστούν.
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ.
Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν γονείς παιδιών ως 6 ετών. Τα μωρά ως 6 μηνών είναι ευπρόσδεκτα, και από ό,τι έχουμε δει δίνουν πολλή θετική ενέργεια στις συζητήσεις μας με την ηρεμίας τους!
Οι συναντήσεις θα γίνουν τις Τετάρτες 14/5 28/5 11/6 25/6 18.00-20.00.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 80 ΕΥΡΩ /ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Η’ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 211-4051903 ΚΑ ΚΑΤΡΙΝΑΚΗ

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons LicenseΑυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Ελλάδα.